Budgetcoach

Een budgetcoach is een tijdelijk helpende hand. Hij of zij is altijd onafhankelijk en helpt u weer inzicht te krijgen in uw financiële huishouding. Daarnaast geeft hij adviezen.

Het is geen schaamte:
Steeds meer inwoners van Nederland krijgen te maken met teruglopende inkomsten en stijgende prijzen. De een kan zichzelf toch redden, de ander worstelt zich steeds verder in de problemen. Hierdoor ontstaat er zonder goede financiële begeleiding een uitzichtloze situatie.

Wacht daarom niet te lang en schakel altijd een budgetcoach in.

Particulieren

Allereerst willen wij u complimenteren met het feit dat u erkend dat u hulp nodig heeft. Vaak is dit de meest moeilijke stap. Wij begrijpen dat!

Al onze budgetcoaches hebben een gecertificeerde opleiding tot budgetcoach gevolgd. Hierdoor weet u dat u altijd iemand in huis haalt die verstand van zaken heeft. Wij helpen u weer overzicht te krijgen in uw financiële situatie.

Als wij u in een vroeg stadium mogen helpen, proberen wij samen met u te voorkomen dat u in de schuldhulpverlening terecht komt.

Wat kunt u verwachten van uw budgetcoach?

U mag van ons verwachten dat Budget Solutions u met alle deskundigheid en zorgvuldigheid zal begeleiden. Uw privacy is en blijft bij ons altijd gewaarborgd.

Nadat u contact met ons opgenomen heeft, maken wij een telefonische belafspraak. Hierin bespreken wij uw situatie, uw wensen en de mogelijkheden.

Bij ons heeft u geen jaarcontract. U krijgt altijd een persoonlijk gesprek met prijsopgaaf om uw financiën in kaart te brengen.

Met onze hulp kunt u straks weer rustig slapen.